Vi sørger for at de riktige gjestene besøker nettsiden din

Kartleggingsmøte

Vi starter alltid med et kartleggingsmøte for og finne ut hva deres behov og ønsker er slik at vi kan oppnå best mulig resultat

Hva er ditt behov? Hva drømmer du om å oppnå? Hvem er kunden? Dette er noen av tingene vi kartlegger sammen med deg på første møte. For å kunne lage en plan og strategi for deg, er det viktig å starte her.

Strategi og markeds- og aktivitetsplan

Nå vet vi hvem du er, hva du ønsker og hvordan du vil jobbe. Ut i fra dette lages det en detaljert strategi for å jobbe mot målet. Vi tar også en analyse av markedet i din bransje, for å kartlegge eventuelle konkurrenter og andre viktige faktorer som vi må være klar over for å lage en plan. 

Bedriftsintern opplæring

Kurs og workshops tilpasset deres behov, med fokus på digital markedsføring. Lyst til å lære hvordan du kan drifte dine egne annonser? Hvordan lage en god markedsstrategi eller hvordan du lager en innholdsplan til sosiale medier? Vi lærer vekk våre beste tips og triks.

Betalt annonsering

kan være det riktige for deg, om du ønsker å nå en ny kundegruppe eller et segment som i dag ikke vet at du eksisterer. Vi hjelper deg å velge riktig. Kanskje lokalavisen og radio vil gi deg resultatet du er på utkikk etter. Kanskje en kombinasjon med digital markedsføring i tillegg? Vi ser det store bildet og gir deg rådgivning, slik at du kan føle deg trygg på å velge riktig.

E-post

Markedsføring rett i lomma på kunden! Er du synlig i innboksen er sannsynligheten mye større for at kunden husker nettopp deg. Det er inntil 40 ganger mer effektivt å selge via epost kontra sosiale medier, med den riktige strategien.

Merkevarefoto

Du trenger ikke kjøpe stockphotos fra utlandet. Med unike bilder for din bedrift, får du en proff profil. Til presentasjoner, annonsering, reklame eller til nettsiden. 📸

Google

God tekst, annonsering og optimalisering vil hjelpe med å generere trafikk til dine kanaler.

Innholdsmarkedsføring

Det handler om å gi verdifull informasjon, lære vekk og løse utfordringer for målgruppen din.

Markedsplan & markedstrategi

Det hele starter med en god kartlegging, strategi og handlingsplan for å oppnå målet du ønsker.

Landingsider

Har du en nettside men trenger en underside som er tilpasset et spesielt formål eller ved en kampanje? Da hjelper vi deg.

Rådgivning

Dukker det opp spørsmål eller du trenger noen å drodle sammen med? Snakk med oss.

Sosiale medier

Mange av oss scroller nesten 200 meter om dagen! Derfor er sosiale medier en ypperlig kanal til markedsføring. Det meste kan du gjøre helt gratis med en god plan over innholdet du kan publisere.

Workshop

Instagram eller Facebook kurs i innhold? Nybegynner eller avansert? Kanskje du vet hvordan du skal bruke de forskjellige plattformene, men trenger hjelp med å skape godt innhold? Da er workshop perfekt. Vi skreddersyr etter bedriftens behov.

Du vil ha mer trafikk til dine kanaler?