Carsten Rimer - Carsten Rimer kom til oss da han skulle lansere sin nye låt «Heim». Vi hjalp til med en slagplan for markedsføring i sosiale medier. Slik at han skulle nå målgruppen sin her i Nordland. Låten ble markedsført digitalt og resultatene ble gode.

Ved bruk av Facebook annonsering nådde han de to målgruppene vi ønsket. Tekst og budskap ble spisset for å treffe potensielle lyttere rett i musikk-hjertet. 🎵

Resultat: etter 1 måned ble den nye låta den nest meste spilte låten av alle hans låter. Nye følgere kom til på sosiale medier, også Spotify-kontoen vokste. Det ble bra engasjement og mange gode tilbakemeldinger fra nye og ukjente i hele Nordland.😁

Tilbakemelding fra Carsten

Hvordan synes du det var å jobbe med oss?
– Helt supert😊

Er du fornøyd med resultatet, og sto det til forventningene dine?
– Veldig fornøyd😊

Sjekk ut Carsten på Facebook her.
Hør den nye låta her og følg han på Spotify her.

Les avisomtale i Rana Blad her.

– Carsten Rimer | Artist og låtskriver

«Det er fantastisk å ha Thea og Elisabeth i ryggen når jeg jobber mot mine mål. De har brukt imponerende mye tid på å bli godt kjent med meg og det jeg ønsker å oppnå, noe som gjør det trygt å overlate mine hjertebarn og markedsføringsbudsjettet i deres hender.

De er dedikert til mine prosjekter langt ut over det jeg forventer. De følger med og kommer jamt og trutt med nyttige tips.

Med en imponerende bredde i sin kompetanse gir de meg en helhetlig markedsføringshjelp som gjør at jeg sammen med dem både kan legge opp de store linjene for markedsføringen og i tillegg få hjelp med den praktiske gjennomføringen.»

– Trine Dahlmo | Trine Dahlmo AS

«Vi i Emploi har hatt veldig god erfaring med jentene i Build Up Helgeland. Proff gjennomføring hele veien fra oppstart 😊 vår bedrift har blitt mere synlig på nett og nådd det publikum som vi ønsker. Anbefales 🙌🏻»

– Lena Katrin Aas | Emploi

«Build Up Helgeland hadde en fantastisk fagdag, hvor de gikk gjennom generelle tips og triks som man kunne begynne å benytte med det samme. Resten av dagen var kartleggingstimer med bedriftene, hvor de hadde satt seg godt inn i hvert eneste case på forhånd. Vi er veldig fornøyde og fikk stort utbytte av denne dagen!»

– Tone Norum | Kystinkubatoren

«Jeg var på et lite foredrag Build Up Helgeland hadde, der de fortalte om tips til nyoppstartet bedrifter, hva vi burde gjøre og tenke på når det kom til sosiale medier. Dyktige, engasjerende og motiverende damer. 😎💪Godt opplegg som jeg virkelig anbefaler! 🤩✌️ De vet hva de snakker om, og er gira på jobben sin, som gjør det enkelt å velge de!🙌»

– Janita Zenteno | Zenteno Visuals