Annonsering som er målrettet

Du har et produkt og en nettside – men mangler trafikken du ønsker deg. Med effektive annonser målrettet direkte mot din drømmekunde vil de som ikke har hørt om deg før, finne deg.

Kundecase:
Emploi er et bemanningsbyrå som ønsket å få tak i medisinstudenter under utdanning, som var klar for praksisåret sitt. Studentene skulle komme fra Finland, Sverige eller Danmark.

Vi satte oss ned for å gjøre en grundig research på hvor disse befinner seg, hvem de er, hva de gjør på fritiden og hvordan interesser har de.  Med denne kartleggingen fant vi ut hvor skolene de gikk på ligger og satte dermed opp annonsering som gikk fra skolestart 08.00 til skoleslutt 16.00 hver ukedag.

Annonsene ble da vist til de studentene som hadde de preferansene vi hadde lagt til i annonsesettet og det resulterte i at Emploi fikk flere hundre henvendelser bare på noen få dager.

Sidevisningene vokser fortsatt og e-postlisten har økt med 32% siden vi startet annonseringen for Emploi.

Markedsføring er selve pulsåra for å treffe de riktige kundene. Konkurransen om oppmerksomhet blir stadig tøffere, og det funker lite å ha et suverent produkt eller tidenes tilbud om ingen vet om det.

Sammen finner vi ut hvilke kanaler vi skal annonsere i slik at du for solgt flere av dine produkter/tjenester.

Hos oss får du alltid

  • Kartlegging av deres bedrift og ønsker, slik at vi oppnår best mulig resultat.

  • Annonsetekst som er tilpasset din målgruppe.

  • Målrettede annonser.

  • Anbefalinger og justeringer underveis.